Bedrijf van de week
 
Blikvanger
 
 

Aangeboden: Porsche - Boxster 3.2 S


Merk: Porsche Model: Boxster 3.2 S
Bouwjaar: 2005 Carrosserie: Cabriolet
Brandstof: Benzine Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 72386 kms Motorinhoud: 3.2
Kleur exterieur: Seal grey Kleur interieur: Black
Soort bekleding: Leer    

Een gouden tip bracht ons in diep in Duitsland bij deze super mooie Porsche Boxster 3.2 S.  Uitgevoerd in de meest gezochte kleur; Seal Grau met zwart vollederen interieur. Werkelijk alles verkeert in een smetteloze staat. De fraaie cabrio is van oktober 2005 en heeft slechts 72.386 km gereden, en zelfs dat zie je er niet aan af. Echt een uit duizenden durven we te beweren.

Voorzien van fraaie fabrieksopties (zie de lijst onder ”opties en accessoires”) en de wetenschap dat de auto absoluut schadevrij is en nog geheel in de zeer fraaie eerste lak zit maakte ons direct enthousiast. Alle documenten en facturen gecontroleerd en blijkt de auto ook nog eens uitsluitend door 2 Porsche dealers te zijn onderhouden.. Hoe goed kun je het treffen? De laatste onderhoudsbeurt is slechts 3800 km geleden uitgevoerd. Bijna als nieuwe banden en remmen… Alles is echt super voor elkaar. Wat kunnen we er nog meer van zeggen? Goed is gewoon goed!

Bent u al langere tijd op zoek naar een hele echte Boxster S en kunt u de juiste niet vinden? Laat het ons weten. Wij denken dat de kans dan erg groot is dat u met deze wel uw droomauto hebt gevonden.1
2
3
4
5
6

ICB17-web-150x60-NLEuroConnection-Cars
 
 
ICB17-web-150x60-NL