Bedrijf van de week
 
Blikvanger
 
 

Aangeboden: Jaguar - E-type serie 1 roadster


Merk: Jaguar Model: E-type serie 1 roadster
Bouwjaar: 1968 Carrosserie: Cabriolet
Brandstof: Benzine Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 22628 miles Motorinhoud: 4235 cc
Kleur exterieur: Gunmetal grey Kleur interieur: Red
Soort bekleding: Leer    

Te koop, Jaguar E-type 4.2 Liter Serie I roadster met bouwjaar 1968. Uitgevoerd in de kleur Gun metal grey met een rood lederen interieur en een zwarte mohair softtop en hood cover. Deze fantastische Jaguar E-type uitgevoerd met 3 Weber carburateurs en rijdt zeer indrukwekkend.

Deze E-type werd in 1968 nieuw geleverd in de Verenigde Staten en werd in 2005 geïmporteerd in Nederland. Hier werd de auto volledig gerestaureerd, waarvan een complete set met foto’s en een Heritage certificaat aanwezig is. De body werd gedaan door Martin Robey en de motor door P. van Giersbergen. De gehele technieken van de auto is gedaan en zijn er diverse modificaties uitgevoerd. Deze E-type is uitgevoerd met: chromen spaakwielen, chromen vleugelmoeren, 5-versnellingsbak, 3 Weber carburateurs, Big Bore RVS uitlaatsysteem, K&N luchtfilters, Kenlowfan, MotoLita houten stuur, wisselstroom dynamo, verwarmde stoelen, limited slip differentieel en een 123 elektronische ontsteking.

Deze prachtige Jaguar E-type 4.2 Liter Serie I staat bij ons in de showroom en voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

*een uitgebreide fotoreportage volgt*

 

Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Sjors Peters, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al meer dan 16 jaar zowel nationaal als internationaal actief in de klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. 1
2
3
4
5
6

EuroConnection-Cars
 
EuroConnection-Cars
 
 
EuroConnection-Cars