Bedrijf van de week
 
Blikvanger
 
 

Aangeboden: Jaguar - E-type serie 1 Roadster 3.8


Merk: Jaguar Model: E-type serie 1 Roadster 3.8
Bouwjaar: 1962 Carrosserie: Cabriolet
Brandstof: Benzine Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 9908 km Motorinhoud: 3781 cc
Kleur exterieur: Cream Kleur interieur: Black
Soort bekleding: Leer    

Te koop, fantastische Jaguar E-type SI Roadster 3.8 uitgevoerd in de kleur cream gecombineerd met een zwart lederen interieur. Deze E-type is voorzien van een zwarte Mohair softop en hoodcover.

Dit exemplaar werd verkocht door Stanley’s Motor Services of Sheffield (UK) op 18 april 1962 aan een Amerikaanse afgevaardigde, welke de E-type liet afleveren in Monaco (de originele aankoopfactuur is aanwezig). Later werd deze Jaguar in Amerika gekocht door een Engelsman, welke de auto in 1973 importeerde naar de UK. In 2005 werd de E-type in de UK aangekocht door een Nederlandse liefhebber en naar Nederland geïmporteerd.

Deze Jaguar E-type is voorzien van de volgende opties: Chromen spaakwielen, chromen vleugelmoeren, hood cover, elektronische ontsteking, wisselstroomdynamo en een RVS uitlaat.

Kortom een unieke kans om een fantastische Jaguar E-type te kopen, afkomstig van de derde eigenaar.

 

Als u meer informatie, gedetailleerde foto’s of een afspraak wilt maken kunt u contact op nemen met Sjors Peters, via sales@lexclassics.nl of 0031-416-342474.

Lex Classics is al meer dan 16 jaar zowel nationaal als internationaal actief in de klassieke autobranche en is gespecialiseerd in het verkopen van Engelse sportauto’s en exclusieve klassiekers. Gemiddeld hebben wij 50 geselecteerde klassiekers in onze showroom staan.

We hebben onze eigen werkplaats met 4 gespecialiseerde monteurs die dagelijks bezig zijn met het repareren en klaarmaken van klassiekers. Wij verkopen al onze auto’s met een informatiemap met daarin zo veel mogelijk gegevens en historie. Lex Classics ligt in het Zuiden van Nederland, tussen Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch in. U bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Het is ook mogelijk om deze auto in het buitenland te registreren, informeer naar onze mogelijkheden. Binnen Europa is er geen import belasting geldig, daarnaast kunnen we u ook helpen met transport.1
2
3
4
5
6

 
EuroConnection-Cars
 
EuroConnection-CarsEuroConnection-Cars